CREARE SITE GRATIS , Editia a II – a | Creare site web gratuit

Hosting gratis ? Gazduire de la Godaddy si un clip haios
02/02/2013
Google, dat in judecata
03/02/2013

CREARE SITE GRATIS , Editia a II – a | Creare site web gratuit

Daca ai ajuns pe aceasta pagina , inseamna ca ai nevoie de un site web . De un SITE GRATIS .
Ei bine, AmiGio iti face site gratuit . Si cand spunem gratuit , nu ne referim la un site ieftin , ci la un site web asemnator cu cele aflate in portofoliul nostru .

Ce gen de site vei avea ?
Vei detine PROPRIUL TAU SITE cu urmatoarele caracteristici :

[arrow_list color=”violet”]

  • posibilitatea de administrare proprie (editare text si imagini cu usurinta);
  • vei avea 10 adrese de mail cu numele siteului ( de ex . office@numesite.com )
  • posibilitatea de adaugare pagini web noi nelimitate (cu usurinta veti putea crea si alte pagini web fata de cele initiale);
  • conexiune cu siteuri de socializare: facebook, twitter etc.
  • creare logo si formular de contact GRATIS
  • PROMOVARE GRATIS pe Google : iti oferim aproximativ 400 de vizitatori ( clienti ) targetati ; mai exact persoanele care navigheaza pe net si cauta dupa produsele sau serviciile oferite de tine, vor da de siteul tau .

[/arrow_list]

Provoaca-ne ! Pune-ne la munca ! Echipa AmiGio doreste sa dea ocazia si persoanelor care nu au avut ocazia, timpul , bugetul necasar sa isi faca un site web .

Aflata la editia a 2-a , campania se adreseasa atat persoanelor fizice ( studenti, manageri, necalificati etc. ) cat si persoanelor juridice ( societati comerciale , organizatii , intreprinderi individuale, PFA-uri etc. )

Campania se desfasoara in perioada 04 – 28 februarie 2013 si are si niste reguli . Simple si usoare .

1) trimite-ne pe adresa de mail site.gratis@amigio.ro dovada ca ai facut cunoscuta aceasta campanie. Mai exact , intri pe un site oarecare  ( de ex:  site de anunturi ,  blog , forum , portal etc. ) , faci cunoscuta aceasta campanie cu numele siteului nostru ( www.amigio.ro ), obligatoriu , iar apoi ne trimiti pe mail dovada publicarii. Textul trebuie sa fie in acest fel : “Azi am gasit o oferta de creare de site care suna bine : Creare site gratis prin AmiGio, Firma web design Bucuresti. Gasiti detalii pe : www.amigio.ro ” ;

2) transmite-ne pe adresa de mail site.gratis@amigio.ro urmatoarele aspecte care sa ne ajute sa ne facem o idee asupra siteului gratis dorit de tine :

a) spune-ne cate ceva despre siteul dorit : pe ce nisa de piata vei activa cu siteul ( moda , contabilitate , comunicatie etc. ) , cui te adresezi, care este scopul siteului; tot ceea ce crezi ca trebuie sa stim pentru a ne ajuta sa ne formam o idee asupra scopului de a detine un site web.

b) spune-ne cateva cuvinte despre tine

Prin aceasta campanie se va realiza un sigur site gratis. Daca vom avea o singura cerere, atunci esti norocos, vei fi desemnat castigator. Daca vom avea mai multe cereri de creare site gratis, vom realiza o tragere la sorti pe baza cererilor primite, prin care vom desemna aleatoriu un castigator. Castigatorul acestei campanii se va desemna online prin tragere la sorti , pe date de 1 martie 2013 . Linkul unde se poate vizualiza tragerea la sorti va fi anuntat din timp prin email .

NU vom realizata site , pentru proiectele care vor avea ca si continut :  informatii ilegale, pronografice ,  continut rasist sau instigator de orice natura .

Daca iti place aceasta campanie de realizare site gratis , vom fi bucurosi sa ne da-i un Like pe Facebook. Ai linkul mai jos :

https://www.facebook.com/pages/Amigio-Exclusiv/122109521218340

realizare site gratis

2 Comments

 1. amigio spune:

  Concursul nostru a luat sfarsit.

  Tragerea la sorti va fi realizata maine 1 martie , pe platforma noastra online . Concurentii care dorec sa participe la tragerea la sorti sunt rugati sa transmita un mail catre site.gratis@amigio.ro .
  Transmisia va fi difuzata LIVE , incepand cu orele 14:00.

  Mult succes participantilor !

 2. david spune:

  va fi fain siteul asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.