Legatura dintre mana bionica si un smartphone
24/03/2015
Cum vor arata hainele inteligente?
24/03/2015

Cele mai populare playere video pentru Windows

VLC Media Player

Cunoscut initial drept Video LAN Client, VLC este in prezent cel mai popular player pentru filme, in primul rand datorita faptului ca poate rula orice tip de continut media fara sa necesite instalarea unui codec. Interfata de utilizare este destul de simpla, insa meniurile ascund numeroase optiuni de configurare si posibilitati variate de setare a subtitrarilor pentru filme.

Media Player Classic

Playerul este capabil sa redea aproape orice tip de fisiere multimedia si ofera un suport avansat pentru subtitrari, care pot fi afisate in diverse moduri. Principalul avantaj este consumul foarte scazut de resurse, astfel ca Media Player Classic este ideal daca ai un PC foarte vechi sau daca vrei un media player cat mai usor de folosit.

BS.Player

BS.Player a fost cel mai popular player media, insa ramane si in prezent o alegere inspirata pentru marea majoritate a utilizatorilor. Principalul sau avantaj este functia de subtitrari: programul permite editarea timpului de afisare pentru subtitrari, o optiune utila daca traducerea este decalata, sau posibilitatea de a afişa simultan două subtitrări.

 

Winamp

Winamp era cel mai popular player audio de pe paita. Treptat, popularitatea acestuia a scazut, insa ramane o solutie interesanta inclusiv pentru redarea fisierelor video. Cu o interfata spartana si fonturi foarte mici pentru standardele actuale, Winamp iese in evidenta prin personalizarea interfetei cu skin-uri sau editarea setarilor pentru equalizer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *