Aplicatia care detroneaza e-mailul

Apple contribuie la salvarea vietii oamenilor
13/03/2015
Facebook a eliminat o optiune
16/03/2015

Aplicatia care detroneaza e-mailul

De foarte multi ani, e-mailul continua sa reziste si sa fie una dintre cele mai populare si utilizate aplicatii. Cu toate acestea, gurile rele au inceput sa speculeze in urma cu cativa ani ca perioada de glorie a e-mailului a apus si ca urmeaza fie eclipsat de alta aplicatie. Chiar si asa, a fost doar o speculatie si previziunea acestora nu s-a adeverit, fapt demonstrat de utilizarea si in prezent a acestei unelte de comunicare care este folosita la scara larga de catre oameni, atat la birou, cat si in scop personal. Insa, o aplicatie de mesagerie instanta castiga teren din ce in ce mai repede, iar in catva timp ar putea inlocui complet e-mailul.

Este vorba despre Slack, o aplicatie dezvoltat de un catre un start-up din San Francisco si seamana cu altele folosite pentru mesagerie instanta. Mai mult decat atat, aplicatia dispune de anumite functionalitati care au facut-o sa se remarce fata de restul aplicatiilor asemanatoare si sa fie adopatata in mediul de business.

Este vorba de arhivarea automata a tuturor interactiunilor, un motor de cautare puternic si disponibilitatea pe o gama variata de platforme. Mai mult, desi permite si comunicarea privata, in Slack toate conversatiile intre angajati pot fi accesate de toata lumea din companie care foloseste aplicatia. Aceasta functionalitate i-a socat pe unii angajati, care au adoptat Slack cu reticenta.

[youtube id=”B6zVzWU95Sw” width=”700″ height=”500″]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.