Rusii au lansat motorul de cautare Rublev
05/03/2015
Cel mai ieftin smartwatch, dar totusi atractiv
06/03/2015

Afla care sunt cele mai puternice routere wireless

Cel mai puternic router wireless: VPN TP-LINK TL-ER6120

Daca eșsi dispus sa faci o investitie ceva mai mare, alegi acest model de router de la TP-LINK pentru capabilitatile excelente de procesare a datelor si functiile puternice precum VPN IPsec/PPTP/L2TP, balansarea traficului, control acces, controlul latimii de banda, limitarea sesiunii, server PPPoE si nu numai. Acest tip de router wireless este recomandat pentru companiile mici si mijlocii, hoteluri sau comunitati cu un numar mare de utilizatori care solicita o retea eficienta.

Cel mai puternic router wireless: TP-LINK TL-R600

Routerul wireless Gigabit Broadband VPN SafeStream TL-R600VPN sustine conexiuni Gigabit Ethernet atat in portalurile WAN, cat si in portalurile LAN, asigurand conectivitate de mare viteza prin cablu. Integreaza protocoale VPN multiple. Aceste routere sunt recomandate pentru birouri sau spatii largi de acoperit cu conexiune wireless.

Cel mai puternic router wireless: TP-LINK TL-R470T+

Este cel mai accesibil router wireless dintre cele prezente in aceasta selectie, iar raportul calitate pret este unul excelent. Dispune de o capacitate marita de transmisie a datelor si stabilite, o solutie rentabila pentur retelele din locatii precum si companii mici. Acest router wireless incorporeaza un procesor dedicat cu frecventa de 400 MHz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.