Noutati

Stiri, evenimente, tutoriale din web design, IT, internet

23
Dec

In aceasta seara  X Factor, cel mai spectaculos talent show din Romania, ajunge la final. De la 20:30,  se vor “lupta” pentru premiul de 200.000 de euro si titlul de urmatorul star al Romaniei. Cei trei finalisti se pregatesc de zor zilele acestea, iar emotiile cresc in fiecare zi.

Siteul web xfactor.a1.ro anunta ca Tudor Turcu asteapta duetul cu Delia, Ioana Anuta va urca pe scena alaturi de castigatorul sezonului 1 X Factor, Andrei Leonte, iar Natalia Selegean va canta cu Elena Gheorghe.

Veti putea vedea si cativa invitati speciali, care promit sa faca show duminica seara. Lexter, artistul britanic care a cucerit intregul continent european, va urca pe scena X Factor. Cunoscut pentru hiturile “Freedom to Love” sau “Peace and Love”, Lexter promite sa faca un show de senzatie.

Paula Seling, jurata in sezonul 1 X Factor, si una din cele mai bune voci din Romania, a pregatit un duet de exceptie alaturi de celebrul artist italian Al Bano. Cantaretul are o experienta de peste 45 de ani in domeniul muzical si a scos pe piata mai multe albume de muzica clasica si pop. Cel mai de succes material este “Concerto Clasico”, aparut in 1997, care a primit un dublu disc de platina intr-un timp foarte scurt.

Cine va pleca acasa cu premiul in valoare de 200.000 de euro vom afla duminica seara, de la ora 20:30, numai la Antena 1, in MAREA FINALA X FACTOR ROMANIA 2012!

Anul acesta marele premiu X Factor este in valoare de 200.000 euro si este oferit de ORBIT PROFESSIONAL!


Adauga un comentariu

          Trimite